Leave Your Message

Hoʻonohonoho ʻo Guide Visual Technology Co., Ltd. i kahi huakaʻi kūkulu hui i nā mauna ʻo Qinling

2024-06-07 08:49:45

Ua hoʻonohonoho ʻo Guide Visual Technology Co., Ltd. i kahi huakaʻi kūkulu hui i nā mauna Qinling nani. ʻO ka huakaʻi i manaʻo e hoʻoikaika i ka hui hui, hoʻoikaika i ka morale, a hāʻawi i nā limahana i ka manawa e hoʻomaha a hoʻomaha i waena o ke ʻano.
hh1ʻelua
ʻO nā mauna ʻo Qinling, i ʻike ʻia no ko lākou nani kūlohelohe a me nā ʻano olaola waiwai, hāʻawi i ke kua kūpono no nā hana kūkulu hui o ka hui. ʻO ka huakaʻi, i lōʻihi ma kahi o hoʻokahi lā, ua komo nā ʻano hana hoʻomaʻamaʻa hui waho, ka hele wāwae, a me nā ʻike moʻomeheu.

Ua māhele ʻia nā limahana o ke alakaʻi i mau hui e komo i nā hana kūkulu hui like ʻole. Ua hoʻolālā ʻia kēia mau hana e hoʻoikaika i ka hana hui, kamaʻilio, a me nā mākau hoʻoholo pilikia. Ma o kēia mau hoʻomaʻamaʻa, hiki i nā limahana ke hoʻopaʻa paʻa me kā lākou mau hoa hana, kūkulu i ka hilinaʻi, a hoʻonui i kā lākou hiki ke hana.
hh2nlx
Ma waho aʻe o nā hana kūkulu hui, ua komo pū ka huakaʻi i nā huakaʻi alakaʻi ma waena o nā ululāʻau ululāʻau a me nā ala nani o nā mauna Qinling. Ua loaʻa i nā limahana ka manawa kūpono e hoʻokomo iā lākou iho i ka nani maoli o ka puni, e hanu i ka ea mauna hou, a mahalo i ka maluhia o ke kaiapuni.
hh3s1p
ʻO ka huakaʻi kūkulu kime i nā mauna ʻo Qinling ʻaʻole ia he ala hoʻomaha a leʻaleʻa wale nō akā he ala hoʻi e hoʻoikaika ai i ke kaulike o ka hana a me ke ola. Ua ʻae ia i nā limahana e haʻalele i kā lākou mau hana i kēlā me kēia lā, hoʻomaha, a hoʻi i ka hana me ka ikaika hou a me ka hoʻoikaika.
hh4d9w
Ua hōʻike ʻo Mr. Zhang, ka Luna Nui o Guide Visual Technology Co., Ltd., i kona hauʻoli i ka hopena o ka huakaʻi kūkulu hui. Ua koʻikoʻi ʻo ia i ke koʻikoʻi o ka hoʻokumu ʻana i kahi kūlana hana maikaʻi a kākoʻo, kahi e manaʻo ai nā limahana i ka waiwai a pili. Ua hōʻike pū ʻo Mr. Zhang i ka hoʻokō ʻana o ka hui i ka hoʻopukapuka kālā ʻana i ka pono a me ka hoʻomohala ʻoihana o kāna mau limahana.

ʻO nā limahana i komo i ka huakaʻi i hōʻike i ko lākou hoihoi a me ka mahalo no ka manawa kūpono e makaʻala i nā mea kupanaha kūlohelohe o nā mauna Qinling me ka hoʻoikaika ʻana i ko lākou pilina me kā lākou mau hoa hana. Ua hōʻike lākou i ko lākou mahalo no ka hoʻomaka ʻana o ka ʻoihana i ka hoʻonohonoho ʻana i kahi ʻike kūkulu hui koʻikoʻi a poina ʻole.
hh5f7o
ʻO ka huakaʻi kūkulu hui i nā mauna ʻo Qinling he kūleʻa maikaʻi loa ia, e waiho ana i ka manaʻo mau i nā limahana o Guide Visual Technology Co., Ltd. ʻAʻole ia i hoʻoikaika wale i nā paʻa i loko o ka hui akā ua lilo pū kekahi i mea hoʻomanaʻo i ka hoʻolaʻa ʻana o ka hui i ka hoʻoulu ʻana. he wahi hana maikai a lokahi.

I ka hoʻi ʻana mai o nā limahana mai ka huakaʻi mai, ua hoʻihoʻi mai lākou i ke ʻano o ke aloha, ka hoʻoulu hou ʻana, a me ka mahalo hohonu i ka nani o ke ʻano. Ua lilo ka ʻike i mea hōʻike no ka hoʻokō ʻana o ka ʻoihana i ka hoʻoulu ʻana i kahi hui ikaika a paʻa, mākaukau e hoʻokō i nā luʻi hou a loaʻa i ka lanakila nui aʻe i ka wā e hiki mai ana.
Ua ʻōlelo lākou "He ikaika ko mākou pilina e like me kā mākou pale LED!"