Leave Your Message

"Black Myth: Wukong" Feiloa'i Fa'aaliga LED - A Tekinolosi Maofa

2024-09-02 10:05:35

Talofa, uso e fiafia i tekinolosi! I aso nei, ua tatou maulu atu i le lalolagi mata'ina lea e fetaui ai le tala faasolopito i aso nei -Black Myth: Wukong ma LED faʻaalia mata tekonolosi fou. Vaʻai le mea lenei: o le Tupu Monkey lauiloa, Wukong, oso ese mai le lau i lona mamalu uma, faʻafetai i le faʻaogaina o tekonolosi mata LED. Ose fa'atusa na faia i le lagi numera, ma ua matou i ai iinei e fa'ailoa le fa'amaneta i tua atu o lenei feiloa'iga mata'utia.
aqrh
Pe a Black Myth: Wukong faʻafeiloaʻi le faʻaaliga faʻaaliga LED,e pei o le molimauina o se tuufaatasiga o talatuu anamua ma ata vaaia i le lumanai. O ata mata'ina o le ta'aloga ma tala fa'atofu o lo'o fa'aolaina i luga o le fa'aaliga o le LED olaola, ma fa'atupuina ai se fa'aaliga e leai se mea e fa'afefe ai le mafaufau. O le tu'ufa'atasiga le lelei o le fa'aogaina o tekonolosi mata LED ma le tala fa'asolopito o Wukong e tatalaina ai se vaega fou o ta'aloga, lea e momoli atu ai le au ta'aalo i se malo e fetaui ai mea moni ma mafaufauga.
bg2j
Ia, tatou talanoa i tekinolosi!Le fa'aaliga LEDfa'aaogaina i lenei fa'alavelave mata'utia e le o lau fa'amalama masani. E faigofie ona fa'apipi'i ma fa'a'ese'ese, ma avea ma filifiliga fa'apitoa mo fa'atulagaga eseese. Pe ose ta'aloga ta'aloga, ose fa'aaliga ola, po'o se fa'atinoga, o lenei fa'aaliga LED ua mamanuina e susulu. Faatasi ai ma malosiaga faaleoleo lua ma faailoilo, ua faainisinia ina ia aua lava ne'i pogisa, ma mautinoa ai le le motusia o le fiafia vaaia mo le au maimoa. Ma le isi, faʻatasi ai ma le umi o le sili atu i le 100,000 itula ma le maualuga o le faʻafouina o le 7680Hz, o lenei faʻaaliga o se fale malosi o le faʻamaoni ma le faʻatinoga.

A o tatou suʻesuʻe loloto i lenei mea faʻatekinolosi ofoofogia, e le mafai ona tatou le maofa i le atamai tele i tua atu o le fusi oBlack Myth: Wukong ma LED faʻaaliga mata.O le faʻaipoipoga o tala faʻasolopito anamua ma tekinolosi faʻaonaponei ua fanau mai ai se poto masani e sili atu nai lo le taimi ma avanoa, faʻafeiloaʻi tagata faʻalogo i auala e leʻi mafaufauina e mafai. O se molimau i le gafatia e le gata o mea fou ma le fatufatua'i, lea e faanenefu ai tuaoi i le va o le mea moni ma mafaufauga i se ie matagofie o le fiafia vaaia.
c9oz
I le faaiuga, o le feiloaiga i le vaBlack Myth: Wukong ma LED faʻaaliga mataose fa'amaoniga o le fa'atupuina pea o le laufanua o tekonolosi ma fa'afiafiaga. O se fa'amanatuga e le gata le avanoa pe a fetaui talatu'u anamua ma fa'aonaponei fa'aonaponei, ma o taunu'uga e leai se mea e sili ona mata'ina. O le mea lea, o le taliaina lea o le togafiti faʻataulāitu o tekonolosi mata LED ma le lalolagi faʻasolopito o Wukong - o se faʻatusatusaga na faia i le lagi numera o loʻo faʻaauau pea ona tuleia tuaoi o mea e mafai i le malo o taaloga ma tala vaaia.

BTW, Afai e te fia iloa atili e uiga i le matou mata Led, faʻamolemole lagona le saoloto e faʻafesoʻotaʻi aʻu
imeli:sini@sqleddisplay.com
WhatsApp: +86 18219740285