Leave Your Message

E ono itu e iloilo ai le lelei o se lau fa'aaliga

2024-01-22 09:49:45

1. Mafolafola
E tatau ona i totonu o le ± 1m le fa'amafola o luga o le lau fa'aaliga ina ia mautinoa e le fa'aseseina le ata fa'aalia. O fa'alotoifale po'o fa'agaogao o le a mafua ai ona tauaso i le tulimanu va'ai o le lau fa'aaliga. O le lelei o le mafolafola e masani lava ona fuafuaina e le gaosiga o le gaosiga.
2.Brightness ma matamata mata

acdsb (1)t5u


E tatau ona sili atu i luga atu o le 800cd/m2 le pupula o le mata o le lanu atoa i totonu, ma o le pupula o le lau lanu atoa i fafo e tatau ona sili atu i luga ole 1500cd/m2 ina ia mautinoa ai le faatinoga masani o le faaaliga. A leai, o le a le manino le ata o lo'o fa'aalia ona e la'ititi tele le pupula.

O le susulu e masani lava ona fuafua i le tulaga lelei o le faʻamaʻi LED. O le tele o le mata'imata e fa'atatau tonu i le tele o le au maimoa o le fa'aaliga fa'aaliga, o le tele o le lelei. O le tele o le va'aiga mata'ina e masani ona fuafuaina e ala i le afifiina o le oti.

3. Aafiaga paleni paepae
O le paleni paʻepaʻe aafiaga o le faʻailoga sili ona taua o le faʻaaliga faʻaaliga. E tusa ai ma le talitonuga o le lanu, o le a faʻaalia le paʻepaʻe mama pe a faʻaalia le fua faatatau o lanu muamua e tolu o le mumu, lanu meamata ma le lanumoana o le 3: 6: 1. Afai o le fua faatatau moni e laʻititi laʻititi, o le a tupu se paʻu paleni paʻepaʻe.
acdsb (2)4nv

E masani lava, Fa'alogo lelei pe o le lanu pa'epa'e e lanumoana pe samasama-lanumeamata. O le lelei o le paʻepaʻe paʻepaʻe e masani lava ona faʻamoemoeina e le faʻaogaina o le faʻaaliga faʻaaliga. E a'afia ai fo'i le fa'atupuina o lanu.

4. Toe fa'afo'isia lanu

Toe fa'afo'i lanu e fa'atatau i le fa'aaliga mafai ona toe fa'afo'i lanu. O lona uiga, o le lanu o loʻo faʻaalia i luga o le faʻaaliga e tatau ona matua ogatasi ma le lanu o le mea e toe faʻafoʻi ai, ina ia mautinoa ai le moni o le ata.

5. E i ai se mosaic po'o se mea ua mate?

O le Mosaic e faasino i tamai sikuea o loʻo faʻaalia i luga o le faʻaaliga faʻaaliga e masani ona susulu pe uliuli. O se fa'alavelave o le necrosis module. O le mafuaaga autu o le lelei o le fesoʻotaʻiga o loʻo faʻaaogaina i le faʻaaliga faʻaaliga e le lava lelei. Ole aofa'i ole matai po'o le masani ole pogisa ole mata tasi ma matamate e fa'atatau ile tulaga lelei ole fa'au.

6. E i ai se poloka lanu?

O poloka lanu e faasino i le eseesega lanu manino i le va o modules lata ane, ma o le suiga lanu e faʻavae i luga o le module. O le fa'alavelave o poloka lanu e mafua ona o le le lelei o le fa'atonutonuina o faiga, maualalo le lanu efuefu ma le maualalo o taimi e su'e ai.